"В момента съм в отбор с добра химия": Славчев с намек към Левски?


"В момента съм в отбор с добра химия": Славчев с намек към Левски?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2444 0

Полузащитникът на Локомотив София - Симеон Славчев, остана разочарован след равенството 1:1 срещу ЦСКА в отложен мач от четвъртия кръг в Първа лига. Според бившия футболист на Левски "железничарите" са пропуснали с възможността да победят съперника си.

"Разочарованието е повече. Мисля, че по-чистите положения бяха за нас. Създадохме доста стопроцентови положения, не успяхме да ги реализираме. Не ми е толкова щастлива тази точка, надявах се на победа. Но пък с претенциите на Локомотив, една точка си е важна, и то срещу ЦСКА", започна Славчев.

"В моя случай вратарят изби доста добре. За положението на Върджил - трябваше да насочи топката. Октавио също трябваше да е по-точен. Не е до късмет, надявам се занапред да взимаме повече точки и да играем по-добре. За себе си съм щастлив за гола. Искаше ми се да е победен. Уважение към противника".

Славчев коментира и настоящия си отбор Локомотив София и обстановката в клуба, след като на практика бе изгонен от Левски. "В момента съм в отбор с добра химия, разбираме се на терена. Получават се добри комбинации, защото имаме едно и също виждане върху играта. Това ме прави щастлив, мога да покажа пълния си потенциал. Мисля, че това е разковничето."

"Не обичам да използвам клишета и лозунги. Нека тренираме, да идват добри резултати, пък каквото сабя покаже", завърши Славчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички