Уорън Фийни: Пирин Благоевград се завръща там, където му е мястото


Уорън Фийни: Пирин Благоевград се завръща там, където му е мястото
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

1286 0

Старши треньорът на Пирин Благоевград Уорън Фийни бе много щастлив от победата на своите срещу Литекс, която осигури място на отбора в Първа лига за сезон 2020/21! Ето какво заяви наставникът след края на срещата:

"Очарован съм. Тези футболисти са фантастична група. Много хора ми казаха, че имам страхотни играчи, но трябва да ги накараш да играят заедно. Всички работехме здраво и се връщаме там, където ни е мястото".

"Хората критикуваха стила ми. Казах ни, че имаме твърде много играчи, но аз исках повече качество. Хората искаха да ме разкарат, имаше много негативна енергия. Всичко обаче се получи заради футболистите. Беше трудно, но сега трябва да се насладим, защото в такива времена е нужно на всеки миг да се насладиш".

Фийни допълни, че много хора са се съмнявали в него, но това не е било проблем за него:

"Със сигурност не беше лесно за мен. Познавам футбола, играл съм на високо ниво. Исках играчите да ми повярват, не ме интересуваше мнението на хората. Хората поставяха под въпрос моето назначение, но не съжалявам за нищо. Те са фантастична група. Оттук насетне започваме да се готвим за елита".

"Футболистите ще се насладят на това, ще празнуваме. Искаме обаче да спечелим лигата. Литекс има страхотен отбор и са много добре подредени. Това е единственият отбор, който ни открадна точка. Знаехме, че ще е трудно, но след първия гол можеше да вкараме и още" - коментира самия мач Фийни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички