Юноша на Милан влиза в ожесточената борба в Първа лига


Юноша на Милан влиза в ожесточената борба в Първа лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1040 0

Борещият се за оцеляването си в Първа лига Етър представи поредно ново попълнение. Става въпрос за дългогодишния юноша на световния колос Милан - Алесандро Гуарноне.

Роденият в Милано на 27 март 1999 г. вратар подписа до края на кампанията с опция за още една година в клуба. Условието обаче е "виолетовите" да оцелеят в Първа лига

Като професионален футболист Гуарноне е бил част от швейцарския втородивизионен Киасо и малтийските Биркиркара и Валета. 

От "Ивайло" обявиха, че се очаква 24-годишният футболист да бъде картотекиран в близките дни и подготовката му да започне. 

Първите думи на футболиста

Академията на Милан бях от 13 до 19-годишен. После сезон и половина играх в Швейцария във втора дивизия, а в следващите три години бях в елитната дивизия на Малта.

Сега вече ставам част от Етър. Договорът ми е за една година и ако Етър запази мястото си в елита, опцията е да остана още един сезон. Щастлив съм, че съм тук и съм готов да помогна на треньора и съотборниците си да останат в Първа лига", коментира талантът пред клубната медия.

Следете всички трансфери през годината със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички