УЕФА съобщи за изборната победа на Борислав Михайлов


УЕФА съобщи за изборната победа на Борислав Михайлов
Снимка: LAP.bg

1641 0

Официалният сайт на УЕФА съобщи за победата на Борислав Михайлов на извънредния конгрес на Българския футболен съюз във вторник. Михайлов спечели пети пореден мандат начело на БФС, макар че резултатът ще бъде оспорван пред съда от конкурента му Димитър Бербатов, който получи само 11 гласа по-малко във вчерашното гласуване.

От УЕФА отбелязват, че Михайлов е очертал основните си цели за следващите четири години - изготвянето на национална програма развитието на младежкия футбол, строежа на нов национален стадион, както и увеличение на инвестиции в подготовката на треньори.

От европейската футболна централа припомнят, че Михайлов е едно от най-големите имена в историята на българския национален отбор със 102 мача и основна заслуга за достигането на четвърто място на Световното първенство през 1994.

Медиите в Англия пък останаха изненадани от загубата на Димитър Бербатов на изборите и победата на Михайлов (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички