Удар по Славия - губи национал за старта


Удар по Славия - губи национал за старта

1216 0

Нападателят на Славия Радослав Василев ще пропусне подновяването на първенството. Таранът на "белите" е получил контузия в коляното, пише "Тема Спорт". Той е увредил менискуса си и ще се наложи да претърпи хирургическа интервенция. Все още не е ясно колко време ще продължи възстановяването му.

Това е сериозен удар за треньорския щаб на столичани. 24-годишният Василев направи много силен завършек на есенния дял от първенството. В 14 мача той отбеляза 5 гола и стана водещ реализатор за отбора. С добрите си игри таранът привлече вниманието на новия национален селекционер Ивайло Петев. Нападателят дебютира за държавния ни тим в контролата срещу Румъния в Турция (0:0). В края на двубоя той пропусна да се разпише.

Докато Василев се възстановява, наставникът на "белите" Иван Колев ще разчита в нападение на новите попълнения Петър Атанасов и Ивайло Димитров. Те ще трябва да покажат, че са готови да водят атаката на отбора.

Утре Славия ще изиграе последната си контрола преди старта на официалните мачове. "Белите" ще гостуват на "Ботев" (Пловдив) в Коматево, а мачът е от 14.00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички