Босът на Славия: Не сме задължени да сме в челното класиране


Босът на Славия: Не сме задължени да сме в челното класиране

1271 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отрече информациите, че отборът е задължен от фирмата, която строи новия им стадион, да е в челото на класирането в "А" група.

"Пълни глупости, моля ви се. Това са измишльотини на журналисти, които като няма мачове, се чудят какви съчинения по картинка да правят", заяви той на връщане от Анталия, където отборът бе на лагер. Той разкри, че всичко със стадиона върви по план и се надява до края на месеца немската фирма да започне работа по договореното.

Без да влиза в подробности, Стефанов заяви, че селекцията в тима е приключила и че е доволен от подготовката и изиграните контроли.

"Удоволствие ми достави срещата с Терек, защото те бяха с всичките си звезди, а ние основно с млади момчета. Представиха се повече от отлично, като и победиха", разкри босът на "белите" на летище "София".

Венци Стефанов изтъкна, че повиквателните за играчи на Славия от националния селекционер Ивайло Петев са не само правилно решение, но и са "задължителни". "Има играчи, които разкриват истинските си възможности на по-напреднала възраст", поясни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички