Тв мъгла за мача на националите ни срещу Португалия


Тв мъгла за мача на националите ни срещу Португалия

1286 0

Пълна телевизионна мъгла е обвила първия мач на националния отбор срещу мегазвездата Кристиано Роналдо. Още няма канал, който да е обявил, че в петък от 22,45 часа ще излъчи контролата срещу Португалия. Единствено сигурно е - международният канал на португалската RTP ще излъчва директно. Доста от кабелните оператори у нас излъчват тази честота.

От БНТ признаха, че се водят предварителни разговори за директното предаване на двубоя. Те обаче са започнали в последния момент. От Би Ти Ви, Нова телевизия и „Булсатком“, другите големи играчи на спортния тв пазар, не се чува за подобни намерения, съобщава "Труд".

Интересът към националния отбор е спаднал до абсолютния минимум. Заради това се обсъжда тимът да домакинства извън София. Но очевидно и телевизиите не желаят да хвърлят пари за двубоите на водения от селекционера Ивайло Петев тим.

Подобна е ситуацията и със следващия двубой на България - гостуването срещу Македония на 29 март в Скопие. Традиционно и двете контроли бяха уредени от БФС в последния момент. Изключение прави следващата прояви на националите, уредена още около Нова година - летния турнир "Кирин Къп" в Япония непосредствено преди Евро 2016.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички