Ивелин Попов: Мотивиран съм, имаме сили за нещо срещу Португалия


Ивелин Попов: Мотивиран съм, имаме сили за нещо срещу Португалия
Снимка: Иван Йочев

904 0

Бившият капитан на България Ивелин Попов очаква отборът ни да поднесе изненада, като запише положителен резултат в контролната среща с Португалия на 25 март.

"Португалия е световна сила. Мисля, че имаме сили да постигнем нещо срещу тях. Преди няколко години играхме с Холандия и победихме с 2:1. Мисля, че ще има и подценяване от тяхна страна", коментира асът на България.

"Кристиано Роналдо е един от най-добрите футболисти в светам но и той е човек, и той има слаби мачове. Дано след мача ние да сме с високо вдигната глава", заяви играчът на Спартак (Москва).

"Лично за себе си аз съм зареден и мотивиран да създадем сериозно ядро и колектив, който да ни води и да ни дава по-положителни емоции, радост", допълни атакуващият играч.

Според него, целта на тима трябва да бъде добра игра и позитивен резултат.

Попов посъветва дебютантите и младите национали да играят със сърце, по-смело, по-нахакано. "Да не се притесняват от нищо. Всеки от нас е бил на тяхно място", посочи той.

Според национала, в България има няколко стадиона, които са можели да посрещнат единия от двата съперника.

"Но така са избрали, да бъдем гости. Една Стара Загора можеше да бъде домакин на един от двата мача", заяви той.

"Психологическите проблеми идват повече след негативните резултати, за което сме си виновни ние. Като че ли сега напрежението е малко по-малко. За мен ще имат смисъл резултатите, всеки положителен резултат е покана за следващия мач", завърши звездата на нашия тим. Той призова всички в Стара Загора да подкрепят младежите ни в петък и им пожела победа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички