Трениращ за здраве си бие камшика от Пирин, благоевградчани треперят заради съдията на мача с Локомотив София


Трениращ за здраве си бие камшика от Пирин, благоевградчани треперят заради съдията на мача с Локомотив София
Снимка: Velizar Eremiev - Chocho / LAP.bg

13861 0

Пирин Благоевград гостува на Локомотив София в среща от 26-ия кръг на Първа лига. В лагера на „орлетата“ обаче са притеснени от назначението на съдията Радослав Гидженов за двубоя в столичния квартал „Надежда“.

Нарядът на пловдивския рефер върна у благоевградчани кошмарния им спомен за двата отменени гола  в юлското им гостуване на Спартак във Варна, припомня „Тема Спорт“. Тогава Гидженов не призна попаденията на Преслав Йорданов и Красимир Станоев през второто полувреме и „соколите“ измъкнаха равенството 1:1 в края на мача.

След Нова година същият арбитър сложи на екипа си значката на ФИФА за сметка на петричанина Ивайло Стоянов, а втората среща на пиринци с него на терен в настоящата кампания бе на „Овча купел“ в първия кръг след рестарта на първенството на 13 февруари, когато загубиха с 0:2 от Славия.

От изданието съобщават още, че лявото крило Владимир Медвед пък почти сигурно ще си тръгне от Благоевград. 23-годишният беларусин така и не може да бъде картотекиран в БФС. Той пристигна през зимата и до момента само тренира за здраве. Всичко това го е накарало да обмисля напускане на „орлетата“. В кариерата си роденият в Минкс Медвед, който има и руски паспорт, е играл в Грузия, Казахстан, Русия и родината си Беларус.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Локо Сф си заплю дуо от България

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички