Треньорът на Славия: Целият ни отбор струва колкото един от Лудогорец


Треньорът на Славия: Целият ни отбор струва колкото един от Лудогорец

1068 0

Заплатата на един от чужденците в Лудогорец е по-голяма от тези на целия отбор на Славия. Това разкри треньорът на "белите" Иван Колев в актуално актуално студио „Дерби”, като уточни че е научил това при последното гостуване на тима му в Разград

"В нашия отбор нямаме звезди. Политиката ни е да взимаме млади футболисти с качества, които да развиваме. Както се казва, да ги вкараме в голямата игра. До една или две години Славия ще има няколко добри играчи, готови и за националния отбор, и за чужбина”, обясни специалистът.

"Славия надиграва доста от противниците си, но ни липсва класа и агресия в офанзивен план. Нашият тим изпитва затруднения, когато играе като домакин, тъй като отборите се затварят и не ни оставят пространства", добави той.

"Що се отнася до финансовата тема - на този етап в Славия всичко е наред. Не може да се оплачем от забавяне на заплатите”, каза още той.

Специалистът обясни и защо не е успял да се наложи в ДЮШ на "Левски": "Ако трябва да бъда искрен, ще кажа, че не успях да свърша абсолютно нищо. Има си причини. Когато разговорях с Тодор Батков, му казах, че ми трябва известно време, за да се запозная с всички процеси в школата. Аз съм такъв човек. Когато се захвана с нещо, започвам от дълбочина. Исках да видя базата, как работят треньорите, качествата и психиката на футболистите и т.н, и т.н. Тъкмо щях за започна със същинската част и се случиха промени. Дойдоха нови директори и те искаха да наложат своята концепция, в което няма нищо лошо. Те са шефовете и решават какво ще се случва. При така стеклите се обстоятелства, реших, че е добре да приема офертата на Славия."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички