Треньорът на Пирин беснее: Такава бюрокрация не съм виждал


Треньорът на Пирин беснее: Такава бюрокрация не съм виждал

922 0

Треньорът на Пирин Наджи Шенсой пропусна първото полувреме на срещата срещу Ботев (Пловдив), след като не беше допуснат до скамейката на собствения си тим.

"Има голяма бюрокрация в България. Досега съм работил в шест държави и за първи път виждам такава тромавост и бюрокрация. Питат те къде ти е картичката, къде ти е снимката. Първото полувреме не ме пуснаха в съблекалнята. Това са бюрократски работи". Това обясни специалистът, който наскоро пое тима, който се отърва от Неделчо Матушев след слабия старт на сезона.

Що се отнася до загубата от Ботев, то Шенсой е категоричен, че неговият отбор е бил много по-добър.

"Статистиката едно говори, а съвсем друго е това, което се случи на терена. Тотално надиграхме Ботев. Изиграхме много умно първото полувреме. Имахме няколко голови положения. Второто полувреме задължително трябваше да вкараме гол. Направихме много пропуски, което е недопустимо. Трябва да вкарваш, не може треньорът да вкарва. По време на тренировки наставникът може да покаже как да излизаш на голови ситуации, но ти трябва да ги реализираш“, добави треньорът на Пирин.

„Трябва в оставащите мачове да покажем пиринския дух и да се борим до край. Нямам готово решение за пропуските. Трябва да се работи в тази посока. Надиграхме Ботев и трябваше да победим с 3-4 гола. Много ми хареса съдията. Той е много храбър. Дано свирят във всички мачове така съдиите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички