Трансферен удар: Купен за 7 млн. евро във Висшата лига идва в България? (СНИМКА)


Трансферен удар: Купен за 7 млн. евро във Висшата лига идва в България? (СНИМКА)
Снимка: GettyImages Ивайло Илиев/Actualno.com

6064 0

ЦСКА 1948 е напът да осъществи поредното си ново попълнение. Клубът от Бистрица отново ще заложи на свободен агент, но този път с доста впечатляваща визитка.

"Мач Телеграф" информира, че редиците на родния тим много скоро могат да бъдат подсилени с бившия полузащитник на Стоук Сити и Уотфорд Питър Етебо. Очаква се сделката да бъда официално обявена до дни. Към него интерес проявил и Газиантеп, но самият той отхвърлил предложението.

Кариерата на Етебо

27-годишният африканец определено може да се похвали със солидна визитка. Освен за двата именити английски отбори, той се състезава също и за Галатасарай, Лас Палмас, Хетафе и Фейрензе. Последно брани цветовете на Арис, след което остава без клуб.

През лятото на 2018-а година Стоук вади 7.2 милиона евро, за да си осигури правата му от Фейренсе. В първия ешелон на футбола в Англия записва 9 мача, 46 в Чемпиъншип, както и 24 в Ла Лига. Има 45 срещи за своята родина Нигерия.

Междувременно треньор отказал предложение да поеме тима от Бистрица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички