Тони Здравков не стоя дълго без отбор, заменя Любо Пенев в Царско село


Тони Здравков не стоя дълго без отбор, заменя Любо Пенев в Царско село
Снимка: Официален сайт на Царско село

1464 0

След като Любослав Пенев застана начело на ЦСКА, от Царско село трябваше да търсят нов старши треньор. "Царете" реагираха бързо и постигнаха договорка с Антони Здравков, който съвсем наскоро се раздели с Ботев Враца.

"Тони Здравков е новият старши треньор на Царско село. Опитният специалист поема отбора от Любослав Пенев, който ще продължи кариерата си в ЦСКА, а ръководството на клуба му пожелава успех. Днес Тони Здравков се срещна с Любослав Пенев и обмени информация за отбора.

Новият треньор ще работи заедно с Валентин Илиев, който ще изпълнява функциите на помощник треньор и Ивайло Младенов, който ще е кондиционен треньор.

„Радвам се, че ще имам възможност да водя Царско село. Получих покана от Стойне Манолов и бързо се разбрахме. Виждам, че отборът се развива повече от добре и мисля, че ще продължим линията, по която Царско село се движи. Разговарях с Любослав Пенев и обмених информация за отбора“, заяви Тони Здравков.

За последно Тони Здравков работи в Ботев Враца. Преди това той е работил в Лудогорец, Левски, Калиакра и младежкия национален отбор на България" - пишат от Царско село на официалния си сайт.

А кой е бил другият вариант за нов треньор на ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички