Той още го може: Бившият нападател на ЦСКА Григор Долапчиев "наказва" в Трета лига


Той още го може: Бившият нападател на ЦСКА Григор Долапчиев "наказва" в Трета лига
Снимка: Lap.bg

2744 0

Черноморец Бургас продължи силното си представяне, след като се наложи с класическа разлика от 3:0 над Атлетик Куклен при визитата си. Срещата бе част от 7-мия кръг в ЮИ Трета лига и се игра в петък на стадиона в Куклен.

В герой за "акулите" се превърна бившият юноша и нападател на ЦСКА Григор Долапчиев, разписал се на два пъти в срещата. Той го стори още до края на първата част и по този начин направи, така че срещата да се доиграва през оставащите 45 минути. 

Класиката в резултата бе оформена от Милен Танев. През първата част, след единоборство за висока топка с противник състезател, Венцислав Славов получи травма на главата и бе откаран в болница. Там той получи нужната медицинска помощ.

Атлетик заема 10-то място с 9 точки и мач повече. В следващия кръг тимът гостува в Съединение на местния Гигант. Със спечелените 3 точки "акулите" излязоха временно на първо място в класирането, изпреварвайки с един пункт Несебър, докато "делфините4, както и всички останали отбори, са с мач по-малко. Черноморец обаче още няма допуснат гол – 5 победи и две нулеви равенства с голова разлика 19:0.

Вижте и останалите новини от третото ниво на българския футбол!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички