Тестове в Манчестър Сити отсъдиха: Иван Иванов е в пълна бойна готовност


Тестове в Манчестър Сити отсъдиха: Иван Иванов е в пълна бойна готовност
Снимка: Getty Images/Guliver

823 0

Защитникът Иван Иванов премина обстойни медицински прегледи в базата на Манчестър Сити, смятана за най-модерна в целия спортен свят.

Елитни лекари са направили пълен тест за състоянието на българския национал, който от 2 години страда от тежка контузия в коляното, пише "Труд".

Положението на футболиста се усложни и след погрешно лечение с алтернативни методи, прокламирани за революционни в операциите на кръстни връзки. В случая с Иванов те само забавиха възстановяването.

Футболист №1 на България в момента е без отбор, а през есента игра само за втория тим на Базел. Договорът на Иванов изтичаше през юни. Двете страни се споразумяха да го разтрогнат по взаимно съгласие и той да си търси нов клуб, а така Базел се отърва от заплатата му.

В тази ситуация Лъчезар Танев се е ангажирал с бъдещето на Иванов. И като първи ход е задействана абсолютната експертна оценка от „Сити“, където спортен директор е Чики Бегиристайн, добър приятел на българския агент.

В лагера на „гражданите“ родният ас е придружавал Георги Танев, син на мениджър №1 в родния футбол.

Окончателните резултати от тестовете се чакат, но на място е отчетено, че Иванов вече е със статус "пълна бойна готовност“.

Защитникът бе в групата на националния отбор и за последните мачове, но не влезе в игра. В Базел отказаха да му дадат втори шанс да намери място в състава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички