Иван Иванов: Не съм готов за футбол на високо ниво


Иван Иванов: Не съм готов за футбол на високо ниво
Снимка: Иван Йочев

1475 0

"Нямам точни цели и срок, за да си намеря отбор. Ще изчакам точното време и точната оферта и чак тогава ще предприема действия", заяви бившият защитник на Базел и ЦСКА Иван Иванов по Канал 3.

Той сподели, че не е имал оферти от Аустрия (Виена) и Гройтерфюрт."Мечтата ми е да играя в Англия, но след контузията, това ще стане доста трудно”, коментира Иванов.

"Не съм готов за футбол на високо ниво. Готов съм за игра в първенство подобно на българското или сръбското, но определено за Шампионска лига, където играе редовно Базел, не съм. Това бе и причината да се разделя с отбора. Това беше моето желание. Имах разговори с президента на клуба, който ме остави изцяло да реша, кое е най-добре за бъдещето ми. Швейцария няма да ми липсва”, допълни защитникът.

Иванов коментира и ситуацията с бившия му отбор ЦСКА

"Не съм влизал по-надълбоко относно случващото се в ЦСКА. Не съм разговарял с някого по-сериозно на тези тема. Сметките ми с клуба са изчистени. Опростил съм на ЦСКА между 160 и 200 хил. лева. Истината е, че ми е тъжно като гледам до къде стигна клуба. Един ден бих се завърнал на "Българска Армия.”

По думите му българският национален отбор заслужава място на Европейско или Световно първенство, но трябва да се намери нужната формула и да се работи в правилната посока.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички