Тенчо Тенев се предаде: Трудно ще вземем нещо от Берое


Тенчо Тенев се предаде: Трудно ще вземем нещо от Берое

2099 0

Старши треньорът на Марек Тенчо Тенчев е силно респектиран от днешния съперник Берое. Наставникът на дупничани заяби, че много трудно тимът му може да вземе нешо от двубоя със заралии, с което на практика развя бялото знаме още преди срещата да е започнала.

На "Бончук" са впечатлени от играта, която показва през сезона Берое. От треньорския щаб на Марек през седмицата умуваха за различни варианти как да се противопоставят на старозагорци, но са наясно, че ги очаква доста тежък мач.

"Даваме си сметка, че ще срещнем един изключително силен отбор. Не се заблуждаваме от последните два мача на Берое, в които претърпяха загуби от Лудогорец и Хасково. Те си остават много класен състав и имат доста добри изпълнители на всеки пост. Ние трябва да се борим и на всяка цена да спечелим нещо от този мач, но ще ни бъде много трудно. Сигурен съм обаче, че момчетата осъзнават огромната важност на срещата и ще излязат пределно концентрирани и мобилизирани", каза пред "Тема Спорт" наставникът на Марек Тенчо Тенев.

В игра за дупничани се завръщат централният нападател Крум Бибишков и крилото Марио Близнаков, които пропуснаха мача срещу Локо Сф миналия кръг поради наказания. Очаква се и двамата да бъдат титуляри и да помогнат срещу Берое с опита си.

Лошата новина за треньорския щаб на Марек е, че десният краен защитник Борислав Николов не успя да се възстанови от контузията си, която му попречи да играе и при загубата от столичните железничари. Така по всяка вероятност централният защитник Николай Николов ще бъде преквалифициран като десен бек за срещата със старозагорци. Друг доскоро контузен играч - лявото крило Петър Тончев, вече е възстановен, но му липсва игрова практика и ще остане на пейката, като може да се появи в игра през втората част.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички