Телеком ще спонсорира А-отбора ни още две години


Телеком ще спонсорира А-отбора ни още две години

2699 0

Телекомът "Мтел" ще продължи да спонсорира българския национален отбор по футбол. Споразумението е за период от 2 години и обхваща участието на "лъвовете" в квалификациите за Евро 2016 във Франция.

"Мтел" продължава и партньорството си с Българския футболен съюз, стана ясно днес.

"В Мтел спортният дух и традиции винаги са представлявали важна част от личната ни философия, неделима от разбирането за правене на бизнес и подкрепа на обществено значими каузи. Разчитаме, че ясната ни заявка за последователна подкрепа на българския спорт се затвърждава още веднъж с това партньорство и пожелавам на националния отбор много поводи за гордост", заяви главният изпълнителен директор на телекома Танасис Кацирубас.

Президентът на БФС Борислав Михайлов изтъкна важността на подкрепата на "Мтел".

"Мтел е дългогодишен наш партньор и удължаването на пълноценното ни сътрудничество в рамките на предстоящите квалификации за Европейското първенство през 2016 г. е от изключителна важност за нас", заяви той.

Като официален партньор на националния отбор на България телекомът получава възможността да присъства със своята марка на официалните и приятелските мачове, тренировките на отбора, зоната за гости на стадиона и други събития, свързани с Българския футболен съюз.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички