Светослав Петров с важно уточнение преди Ботев Враца: За Етър всеки мач е много тежък


Светослав Петров с важно уточнение преди Ботев Враца: За Етър всеки мач е много тежък
Снимка: Lap.bg

1164 0

Етър приема отбора на Ботев Враца с надежда за първа победа у дома в  сряда от 17:30 ч. на стадион "Ивайло". Светослав Петров сподели мнението си преди двубоя в Първа лига, като определи, че всеки сблъсък е труден за неговия състав.

Всеки мач за Етър е важен

"С когото и да играем мачът е много тежък. Още повече срещу директен противник като Ботев (Враца). Не бих казал, че е мач за 6 точки, защото още е прекалено рано, предстоят още много срещи в първенство, после и плейофи… Но със сигурност е много важно да вземем този мач, най-вече от психологическа гледна точка. И за двата отбора е изключително важен", сподели наставникът на Етър.

Петров уточни и някои интерпретации, че "не броял за жив" предстоящия съперник. "Това, което излезе в някои медии, бе всъщност неточно предадени думи на Христо Янев. Самият той ми каза, че няма нищо такова. Ицо визираше въпрос на репортер, а не мое изказване. Няма как да не уважавам Ботев Враца", добави Светльо Петров.

Добрата новина от Етър е, че вече всички футболисти са здрави и на линия за мача. Напълно възстановени са Николай Янков, Валери Христов и Владислав Найденов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички