Ботев (Пловдив) се съвзе и закотви Царско село на дъното с гол в последните секунди


Ботев (Пловдив) се съвзе и закотви Царско село на дъното с гол в последните секунди
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1287 0

Ботев (Пловдив) победи Царско село с 2:1 и гол в последните минути от двубоя, като по този начин се качи на 4-ото място във временното класиране на Първа лига с 32 точки, колкото има и 3-ият Черно море, който обаче е с мач по-малко.

Царско село път остава последен с 11 пункта - 2 по-малко от предпоследния. Това бе последен официален двубой за двата отбора през тази година, тъй като предстои зимна пауза в родния шампионат.

Домакините определено могат да съжаляват, че не си осигуриха успеха по-рано, тъй като се отчетоха с доста на брой и много сериозни пропуски, а и превъзхождаха опонента си и според статистиката, където имаха около 4 пъти повече опити за гол, въпреки че преимуществото им при владеенето на топката не бе толкова сериозно.

Всичко за тях стартира по прекрасен начин, след като още в 10-ата минута Антоан Бароан изведе "канарчетата" напред в резултата, след като добави топката на опразнена врата след изстрел на Емануел Току преди това и намеса на Янко Георгиев.

Царско село обаче успя да изравни резултата 3 минути преди края на частта и да покаже доста добра успеваемост, след като бившият капитан на Ботев Лъчезар Балтанов намери с глава центриране от ъглов удар и се разписа.

Изглеждаше сякаш това ще е достатъчно за точка за "царете", но в 90-ата минута Рабей завърши контраатака на своя отбор и му донесе пълния комплект точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички