Стоев разкритикува отбора и разкри бъдещето на ключов футболист на Локомотив София след загубата от Марек


Стоев разкритикува отбора и разкри бъдещето на ключов футболист на Локомотив София след загубата от Марек
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1624 0

Треньорът на Локомотив София  Стойчо Стоев говори след неофициалния си дебют начело на отбора. „Червено-черните“ поведоха, но допуснаха обрат срещу Марек Дупница с 1:2.

Специалистът разкри, че се чакат нови попълнения. Стоев заяви, че възпитаниците му допускат много грешки и трябва да подобрят нивото.

КРИТИКИТЕ НА СТОЕВ

Все още сме далеч от това, което ни се иска да направим като отбор. Допускаме страшно много грешки – не само технически, но и тактически. Може би е нормално, тъй като изискванията спрямо защитата и халфовете са по-различни. Ще е малко по-труден този преход най-вече в мисленето на самите футболисти, да видим. Надявам се през седмицата да имаме нужните попълнения, които да се вработят в отбора и да ни свършат нужната работа. Далече сме от стиковането на какъвто и да е отбор“, заяви Стоев пред „Дспорт“.

Чакаме дадени футболисти, да видим през седмицата. Да се надявам, че ще можем да разчитаме освен на по-голяма група и на по-голямо качество“, добави той. 

Не искам все още да давам каквито и да е мнения за дадени футболист. Лоренцо Фонсека имаше и хубави моменти и такива, които мен не ме задоволиха“, каза специалистът по адрес на каращия проби играч.

ЗА БЪДЕЩЕТО НА КЛЮЧОВ ФУТБОЛИСТ

Вутов си има договор, предстои трансфер най-вероятно. Затова не присъстваше. Бабукар го чакаме в понеделник. Трябва да е на линия. Имаше мачове с националния си отбор“, каза още Стоев

ВИЖТЕ ТУК И РЕПОРТАЖ КАК СТОЛИЧНИТЕ ЖЕЛЕЗНИЧАРИ ДОПУСНАХА ОБРАТ СРЕЩУ ДУПНИЧАНИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички