Стивън Петков в огън: Къса мрежи без милост в Португалия (СНИМКИ)


Стивън Петков в огън: Къса мрежи без милост в Португалия (СНИМКИ)
Снимка: cdfeirense.pt

3197 0

Кариерата на нападателя Стивън Петков се развива по изненадващ начин. След завтъщането си в Португалия, обратно във Фейрензе, българинът преживява ренесанс - той не спира да бележи и е важна част от отбора си, предава "O Jogo".

Това лято, след като престоят му под наем в Левски изтече, Петков се завърна в клуба, който държи правата му и наниза 10 гола в последните си 13 мача. Така той изненада много хора и се превърна в любимец на феновете. След домакинската победа над Мафра, която осигури с гола си, българинът се обърна към тях, за да им благодари за подкрепата, а те му посветиха специална песен.

"Много съм щастлив, че помагам на този отбор и на моите колеги. Много се радвам за тях", заяви Петков, който до това перфектно завръщане беше помнен главно със страхотния си гол срещу Спортинг (Лисабон) (вижте го тук).

Фейрензе се състезава във втора португалска дивизия, като нслед изпадането му от елита нападателят беше пратен под наем. Когато се е завърнал през лятото, той е установил, че отборът е претърпял "дълбока реформа" и е показал, че е готов да помогне. Българинът е в португалския тим от сезон 2018/19.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички