Стилиян Петров не се смята за подходящ за шеф на БФС, посочи своя фаворит


Стилиян Петров не се смята за подходящ за шеф на БФС, посочи своя фаворит
Снимка: БГНЕС

3113 0

Въпреки че беше посочен като фаворит за поста президент на Българския футболен съюз от българска медия, бившият капитан на България Стилиян Петров обяви, че не се смята за подходящ кандидат за поста. Той обаче посочи един от бившите си съотборници като надежден кандидат да оглави футболната централа след напускането на Борислав Михайлов.

"Аз не мисля, че аз съм човекът, който трябва да се кандидатира. Трябва да е някой, който живее в България и познава българския футбол. Да е съпричастен с това, което става в момента. Мисля, че Митко Бербатов е удачен избор за президент на БФС. Той винаги е казвал, че иска да промени нещата и да покаже съвсем друго лице на българския футбол", заяви Петров на конференция в Брюксел, посветена на борбата с рака.

"Мисля, че има по-силни кандидати от мен. В българския футбол трябва да бъде показана визия и план за работа. Да се създаде един боеспособен екип, който няма да се поддава на напрежението и ще работи за българския футбол", добави бившият халф, който от години живее във Великобритания. Конгресът на БФС, на който ще бъде избран новият президент ще се състои на 7 юни. А защо, според Емил Данчев, Бербатов не иска да поеме БФС сега вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички