Стефанов: Трябва да има наказание за отборите, които сменяват младите си играчи


Стефанов: Трябва да има наказание за отборите, които сменяват младите си играчи

961 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов предложи да бъдат отнемани точки на отборите, които сменят футболистите си до 21 години преди края на първото полувреме.

"Говорим за български футбол, всички милеем за него, а виждате какво става. Берое го прави, Лудогорец също си сменя младия играч. Вие преценете дали Хубчев е прав или не. Не само трябва да има наказание за тези отбори, но и да им се отнемат точки. Ще искам да се вземе сериозно и окончателно решение за младите. Който не го изпълнява - отнемане на точки", заяви Стефанов.

Треньорът на тима от Стара Загора извади Стивън Петков още в 26-ата минута и бе заменен от Исмаил Иса.

„Доволен съм от нашите млади играчи, 4-5 от тях са наши юноши. Че недопускаме голове - ме радва, но не вкарваме... Ще си го изкараме на някой и то много скоро", закани се Венцеслав Стефанов.

"Мачът беше боево реми. Берое и Черно море са най-грубите състави в "А" група, както забелязахте. Преброих десетки нарушения на Берое. Ритаха толкото колкото се може напред. Когато всичките им футболисти са в тяхната половина, трудно можеш да пробиеш. А и те имат опитни, силни футболисти“, коментира босът на Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички