Стефанов: Ръководството на Ботев е дало телефона ми на феновете и цяла нощ тормоз


Стефанов: Ръководството на Ботев е дало телефона ми на феновете и цяла нощ тормоз
Снимка: БГНЕС

1431 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, направи неприятни разкрития за случки след вчерашния мач с Ботев (Пловдив) за Купата. "Белите" се класираха за финал след победа с 1:0, но пловдивчани имат сериозни претенции за съдийството заради непризнат гол и неотсъдена дузпа. 

Според босът на Славия "определени хора в Ботев" дали телефона му на фенове да го тормозят, които не спрели цяла нощ да му звънят. "Явно от ръководството на Ботев са дали моя телефон, но съм благодарен на полицията, че записва всичко и всички "пожелания" към мен", сподели Стефанов пред Нова тв.

"Дали са моя телефон, на съдията (Станислав Ставров), както и на шефа на съдиите, и цяла нощ тормоз. Заплашват семейството и децата на рефера, преследват децата му", заяви още той, като допълни, че по къщата на шефа на съдиите (б.р. Йордан Сталев) дори имало жълта боя.

Стефанов отново заяви, че трябват нови и много строги мерки за футболното хулиганство, но не е оптимист, че това ще стане много бързо. Той подкрепи и собственикът на Левски Спас Русев, който според него е заел правилната позиция против футболните хулигани. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички