Стефан Грозданов: Има израстване в Локо (Сф)


Стефан Грозданов: Има израстване в Локо (Сф)

1405 0

Бившият старши треньор на Локо (Сф) Стефан Грозданов отчете сериозно израстване в представянето на тима спрямо миналия шампионат. Той сподели и очакванията си за столичното дерби със Славия в събота.

"Локомотив София е много пo-организиран от миналия сезон. На този етап играта в зашита е доста по-добра. Правят и добри контраатаки. С Левски може би не им бе най-добрият мач, но преди това с Литекс видяхме най-хубавото от Локомотив. Тази година тимът ше бъде по-стабилен, има израстване. Надявам се, че през този шампионат катаклизмите от последните сезони няма да ги има", заяви специалистът пред "Тема Спорт".

"Винаги, когато един отбор играе добре, роля в това нещо има и треньорът - в случая Димитър Васев. Разумната селекция, която се направи през лятото, също допринася за това. Най-важното е, че момчетата играят със сърце", каза още бившият наставник на „железничарите”.

"Мачът със Славия ще бъде много интересен. През миналата година двата отбора се бореха да не изпаднат, докато сега са на другия полюс, с амбиции за място в първата шестица. Сега започват отначало и ще си покаже кой от двата отбора е във възход и няма да има проблеми. Този път наистина ще стане дерби. Много е рано още за сметки", завърши Грозданов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички