Мишел Платини: Забранено ми е да играя в Левски


Мишел Платини: Забранено ми е да играя в Левски

1299 0

"Ако не бях преминал в ЦСКА, нямаше да има проблем да играя за Левски. Но сега ми е забранено. ЦСКА остава в сърцето ми и няма как да отида в Левски", заяви Мишел Платини, цитиран от БГНЕС.

Бразилецът бе избран за "Играч на кръга" в анкетата на Пресклуб "България".

"Благодаря на съотборниците ми в Славия. Без тях нямаше как да спечеля тази награда", заяви нападателят на "белите".

"Мислим да сме сред първите шест отбора. Няма как да кажа, че искаме да сме шампиони. Миналата година в Славия бе борба, за да не изпадне. Тепърва отборът ще върви нагоре", категоричен бе Платини.

"Срещу Локо (София) се надявам да играем още по-добре. В нашия отбор има сериозен потенциал. Не исках да вкарам на ЦСКА. Щеше да е по-добре, ако бяхме спечелили, без аз да отбелязвам попадение. Там има хора, които ме обичат. Заради тях не исках да вкарвам гол, но това ми е работата и трябваше да си я свърша. Някои от тези хора работят в клуба, а други са децата, които ме виждат докато съм в София. Искат да се снимаме заедно", обясни нападателят.

Платини разкри, че няма уговорки с Лудогорец да не играе срещу тях.

"Ще играя срещу Лудогорец. Нямаме някакви уговорки. Прекратил съм договора си с тях по взаимно съгласие и всичко е наред", обясни той, след което коментира предстоящия сблъсък между разградчани и сръбския Партизан в Шампионска лига:

"Лудогорец е по-добрият отбор от Партизан. Мисля, че ще си свършат работата днес. Надявам се да победят, това ще е добре и за България".

"Не искам отбор от чужбина. Моят живот сега е спокоен. По-добре да живееш спокойно, отколкото да печелиш много пари", категоричен бе той пред журналистите.

Бразилецът коментира и скандалната тема с черно тото в България:

"Това са млади момчета. Когато си млад, по-лесно може да ти се завърти главата. Това не е добре за България. Тази информация излезе и в Бразилия", завърши Платини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички