Босът на Локомотив София Иван Василев отговори за варианта Станислав Генчев в Ботев Пловдив


Босът на Локомотив София Иван Василев отговори за варианта Станислав Генчев в Ботев Пловдив
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1972 0

Финансовият благодетел на Локомотив София - Иван Василев, разкри, че Ботев Пловдив дейстително се интересува от треньора на столичните "железничари" Станислав Генчев.

Евентуална подобна сделка обаче е далеч от осъществена, тъй като специалистът има договор със столичани до края на сезона. Василев от своя страна почти напълно отрече възможността наставникът на "червено-черните" да поведе "канарчетата".

"Положението си е старото - Генчев си е старши треньор на Локомотив (София). Няма абсолютно нищо. На него от Ботев са му се обаждали миналата седмица. Било информативо. Може и да го искат, но той има договор с нас. Трябва да разговарят с мен", категоричен беше той пред "Тема Спорт". Василев разкри и какви могат да бъдат условията за подобна сделка.

"Нали се сещате, че няма как да го пусна без трансфер. За да го освободя, трябва да се плати. Станислав е много коректен. Обади ми се и ми каза, че са го търсили. Ако има нещо сериозно, трябва да разговарят с мен. Договорът му с Локомотив е до края на сезона.

Засега няма нищо. А и ние нямаме време, скоро ще започнем подготовка, предстои ни лагер. На мен от Ботев никой не ми се е обаждал. Доколкото разбирам, те са ориентирани към чужденци", загатна босът.

Сред основните претенденти за поста при пловдивчани са Неманя Миланов, който ръководи втория тим на "канарчетата, както и треньорът на руския Виста - Домагой Косич. Като възможен вариант остава и Любослав Пенев.

Ето с каква оферта се твърди, че "жълто-черните" се опитват да изкушат Станислав Генчев 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички