Стана ясно с кой преговаря Стоичков за треньорския пост


Стана ясно с кой преговаря Стоичков за треньорския пост

1018 0

Най-големият български футболист Христо Стоичков води преговори за завръщане в треньорството. Легендата, който сега работи като телевизионен коментатор, е близо до селекционерския пост в националния отбор на Казахстан. Това съобщи българският мениджър Мирчо Димитров.

Чакаме в скоро време развитие около националния отбор на Казахстан. В момента водим преговори с местната федерация”, заяви Димитров пред "BIG5".

Агентът, който е с връзки в рускоговорящите страни, остана изненадан от информацията, че южноафриканският Орландо Пайрътс също преговаря с бившата звезда на Барселона.

Не мога да ви кажа нищо по въпроса. Не съм чул за такава оферта", посочи Димитров.

Както е известно, новината за възможността Стоичков да води Казахстан се появи в края на декември. Тогава президентът на тамошната федерация Ерлан Кожагапанов я опроверга.

Тези дни в медиите на Казахстан се появи информация, че претендентите за селекционер на Казахстан са Дженаро Гатузо и словакът Владимир Вайс.

Първоначално Кожагапанов бе обявил, че името на новия селекционер на тима ще стане известно в края на януари. Явно обаче все още няма яснота по въпроса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички