Стана ясно кога Стойчо Младенов ще е свободен за ЦСКА


Стана ясно кога Стойчо Младенов ще е свободен за ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на Кайсар

1809 0

Българският треньор Стойчо Младенов ще довърши сезона в казахстанската футболна лига. 63-годишният наставник ще остане начело на Кайсар почти до края на календарната година. Новината съобщи изданието KazFootball.kz.

Според изданието в медиите наскоро се е появила информация, че Младенов може да напусне своя клуб на 15 ноември, когато изтича договорът му. Така Кайсар е трябвало да играе 4 кръга до края на шампионата без наставник, но днес е станало ясно, че той ще доработи до края на сезона.

След 17 изиграни кръга в Казахстан Кайсар се намира на шесто място в класирането. Тимът е на 24 точки от лидера в първенството Кайрат, но има и мач по-малко. У нас се заговори, че треньорът може да се върне в ЦСКА, който остана без наставник след раздялата със Стамен Белчев. Ако в клуба държат той да застане начело на "червените", те могат да оставят отбора в ръцете на временния треньор Даниел Моралес докато Младенов се освободи. А какво каза специалистът за треньорския пост в ЦСКА вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички