Sportlive разбра: Стоичков кани легенда на "Левски" за юбилея


Sportlive разбра: Стоичков кани легенда на "Левски" за юбилея

2698 0

Христо Стоичков силно обича ЦСКА и силно ненавижда "Левски". Това обаче не му пречи да покани една от емблемите на "синия" клуба и негов много близък приятел на юбилея си. Става дума за Наско Сираков, научи Sportlive.bg.

Както е известно Камата навършва 50 години на 8 февруари 2016 година, но големия спектакъл е насрочен за малко по-късно - 20 май. Мястото е ст. "Васил Левски".

Вече е ясно, че участие са потвърдили световни звезди като Диего Марадона, Карлос Валдерама, Хосе Луис Чилаверт, Хорхе Кампос, Джика Хаджи и Георге Попеску. Говори се още за Ромарио и Лионел Меси, чието присъствие още не е сигурно.

Освен световноизвестните звезди, с които е и голям приятел Стоичков е решил да покани и доста българи. Един от тях е Наско, който непрестанно защитаваше Ицо като национален селекционер и не даваше лошо да се продума в "Левски" за Ицо, докато той беше началник. Сираков дори тръгна да хваща самолета на обратно за България от лагера на "Левски" в Турция, когато Христо беше подразнен с плакати: "Гунди е №1" на "Герена" по време на първата тренировка на Камата начело на България.

И до ден днешен двамата са много близки. Наско дори гласува против уволнението на Христо от националния отбор и май се оказа прав, като се има предвид, че под ръководството на Камата събрахме толкова точки, колкото нито един негов наследник не успя. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички