Спасов доволен от точката


Спасов доволен от точката

1174 0

Никола Спасов изрази задоволството си, че неговите възпитаници са успели да изравнят резултата по време на двубоя срещу Пирин в Благоевград. Той отдаде играта на Черно море на мача през седмицата за Лига Европа срещу Динамо Минск.

"Мисля, че ни повлия най-вече последният мач с Динамо, защото самият мач бе тежък, после пътуване от Разград към Варна, сега пак пътуване насам, но в крайна сметка, това ни е програмата", сподели Спасов след мача.

"Въпреки умората, мисля, че след като получихме гола, минахме на други обороти и доминирахме. Доволен съм от отбора като цяло, от определени играчи очаквах повече. Мислям, че ако бяхме вкарали някои ситуации преди първия гол, нещата щяха да са различни. Може би имаше и леко подценяване. Мисля, че превъзхождахме Пирин през цялото време.

Като че ли във всяка линия има какво да се изисква, като че ли в средата малко късно се включиха да играят. В атака също има какво да се желае.

В крайна сметка съм доволен, че взехме точка, макар и да дойде в последните минути. Мисля, че е реално това. По-добър отбор от Пирин сме, трябваше да победим, но съм доволен, че взехме точката", каза още Спасов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички