Спас Делев: Трудно решение за мен е да се разделя с Арда


Спас Делев: Трудно решение за мен е да се разделя с Арда
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2174 0

Звездата на Арда - Спас Делев, написа прощално писмо към всички, свръзани с клуба от Кърджали, след като стана ясно, че острието от село Ключ официално вече не е футболист на "сините".

Предвид бъдещите финансови проблеми финалистът за Купата на България ще се раздели с голяма част от скъпоплатените си звезди, за да облекчи перото 'заплати', като Делев бе сред най-добре платените в отбора от южна България. По всичко личи, че 32-годишният бързоног футболист ще продължи кариерата си в шампиона Лудогорец Разград.

Прилагаме съобщението на Делев, споделено чрез официалния сайт на Арда:

Уважаеми ръководители на ПФК Арда, футболисти, фенове, ПРИЯТЕЛИ.

Настъпи моментът, в който нашите професионални пътища се разделят. Това решение бе много трудно за мен, защото през последните две години и половина аз намерих своето място в Арда. Заедно с моите съотборници написахме най-новата история на клуба. Успяхме да сложим Ардана футболната карта на Европа.

Не съжалявам за нито един момент прекаран на "АРЕНА Арда" и в град Кърджали, където намерих наистина истински и верни приятели. Благодарен съм на ръководството, че поверява в мен и ми даде шанс да нося гордо фланелката на Арда.

Със сигурност престоят ми при Вас остава на много важно място в моето сърце. Пожелавам на феновете винаги да са близко до отбора и да го подкрепят, без значение дали побеждава или губи, всички трябва да сте като един юмрук. 

Благодаря Ви, оставам завинаги един от вас.

Спас Делев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички