Спартак Варна - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?


Спартак Варна - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3224 0

Спартак Варна и Лудогорец се изправят един срещу друг в днешния 11 февруари в двубой от 19-ия кръг на Първа лига, който ще бъде първи официален и за двата тима през 2023 година.

Днес Димитър Димитров ще направи официалния си дебют начело на варненци! Херо ще има трудната задача да спаси "соколите" от изпадане, след като те успяха да спечелят само 8 точки в първите 18 кръга и са на последното 16-то място.

Отборът на Анте Шимунджа пък няма право на грешка, ако иска да гони поредна титла, тъй като е на второ място във временното класиране с актив от 43 точки - една по-малко от лидера ЦСКА.

Спартак и Лудогорец вече играха веднъж помежду си през сезон 2022/23 - на 29 юли (4 кръг) "зелените" разгромиха съперника с 5:0 на "Хювефарма арена". Тогава на два пъти се разписа Игор Тиаго, а по едно попадение добавиха Текпетей, Рик и Сисиньо.

*Двубоят днес ще стартира в 15:00 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 1". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Спартак Варна - Лудогорец НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички