Собственикът на Локомотив София скочи на Бербатов: Действията му са срам за футбола!


Собственикът на Локомотив София скочи на Бербатов: Действията му са срам за футбола!

1693 0

Иван Василев–Бозата, който е собственик на Локомотив София, жегна Димитър Бербатов след вчерашния екшън и драми около БФС. Бизнесменът коментира свиканият конгрес от бившия нападател, избрал го за нов президент на футболната ни централа.

"Действията на Бербатов са срам за българския футбол. Недопустимо е в една европейска държава да нарушаваш законите и да свикваш конгрес, който е нелегитимен. По този начин не обединяваш, а разделяш футболната общественост.  Не може в днешно време да се проявяват такива своеволия, защото те рушат репутацията не само на спорта, но и на нашата държава", посочи Василев пред колегите от „Блиц“.

"Конгресът през октомври, на който беше избран Борислав Михайлов, се проведе по изключително прозрачен начин. На него присъстваха представители на ФИФА и УЕФА, които също споделиха, че не са били на толкова изрядно проведе форум.  Не мога да си обясня защо Бербатов обжалва това решение. Абсурдно е футболните въпроси да се решават през съда. Това няма да доведе до нищо добро, а тъкмо напротив", подчерта  още босът на Локо София.

А ето как изригна срещу Бербатов и легендарен нападател на Левски.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички