Смразяващо! Очевидец разказа за кошмарната катастрофа с деца от школата на Литекс


Смразяващо! Очевидец разказа за кошмарната катастрофа с деца от школата на Литекс
Снимка: БГНЕС

2806 0

Ужасяващ инцидент се случи около 16 часа. При него самокатастрофира автобус, превозващ 16 деца от детско-юношеската школа на Литекс. Шофьорът на рейса загина.

Очевидец на катастрофата Росен Димитров  разказа видяното от него при кошмарния инцидент, след който се е притекъл на помощ. Автобусът напуска пътното платно, удря се в каменна ограда и спира на стълбите на къща в село Гостилица.

Той разказа и коренно различна версия от първоначалната за загиването на шофьора. Димитров заяви, че водачът е починал, след като е бил изваден от автобуса, а не преди инцидента.

СМРАЗЯВАЩИЯТ РАЗКАЗ НА ОЧЕВИДЕЦА НА КАТАСТРОФАТА

"Бях на 500 метра. Чух силния удар. Веднага дойдох. Треньорът беше отворил вратата и помогнах да слязат децата. Шофьорът не беше в добро състояние. Извадихме го, но за съжаление почина“, разказа Димитров пред „bTV“.

Много бързо дойдоха екипите на Спешната помощ и полицията. Децата бяха много изплашени, прибрахме ги вкъщи на топло, докато дойдат да ги вземат с друг автобус - много добри и любезни деца.

Автобусът се е движел бавно. Той нагоре не може да развие висока скорост. Треньорът е забелязал, че на шофьора му е прилошало. Опитал се е да помогне с волана. Спрели са в стъпалата. Прибирали са се към Ловеч“, добави той. 

СНИМКИТЕ СА ИЛЮСТРАТИВНИ

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шеф прибра пострадалите в катастрофата деца и разкри как се чувстват те след инцидента

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички