След Лудогорец, ЦСКА и Левски: Арда си намери майстора - падна от друг лидер в лицето на Черно море (ВИДЕО)


След Лудогорец, ЦСКА и Левски: Арда си намери майстора - падна от друг лидер в лицето на Черно море (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

917 0

След като последователно Лудогорец, ЦСКА и Левски не успяха да вкарат на Арда (нулеви равенства), това успя да стори друг тим от челото - Черно море. Варненци надделяха у дома в мач от българската Първа лига с минималното 1:0 след красиво попадение на Васил Панайотов.

С успеха Черно море изравни лидера ЦСКА, като и двата тима имат по 35 точки, но "червените" са с по-добра голова разлика (ако футболистите на Илиан Илиев бяха победили с два гола разлика, щяха да изместят "армейците"). Арда пък остава на шеста позиция с 25 точки, като може да бъде изместен от ЦСКА 1948, ако столичани вземат дербито с Левски.

"Моряците" заслужено стигнаха до успеха, след като създадоха повече голови положения от своя съперник. Все пак и Арда имаше своя шанс, след като Преслав Боруков дори се разписа след извеждащо подаване от Абубакар Тунгара, но голът му не бе зачетен заради засада. Ударите в срещата бяха 12:1 в полза на домакините.

Гостите се пропукаха десетина минути преди края. Тогава Анатоли Господинов сбърка свое подаване, а секунди след това Велислав Василев се отличи с прекрасно подаване в наказателното поле. Там намери Васил Панайотов, който овладя на гърди и с атрактивно изпълнение от въздуха преодоля стража.

В следващия кръг след тежката серия Арда ще има нов неособено лек мач срещу Берое в Кърджали (11.11). Черно море пък гостува на Хебър в следващия си мач от Първа лига (11.11).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички