Славко Матич разкри - напуска ли Септември София или не?


Славко Матич разкри - напуска ли Септември София или не?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1004 0

В днешния 4 октомври се появи информация, че Славко Матич е решил да си тръгне от Септември София и вече е уведомил ръководните фактори в клуба за намеренията си.

Впоследствие пък излезе твърдение, че сръбският специалист иска да напусне българския тим, защото е получил добро финансово предложение от чужбина, а Красимир Балъков е сред вариантите за негов наследник.

В следобедните часове самият Матич коментира слуховете по свой адрес пред "Dsport" и заяви, че не вижда причина да не продължи да изпълнява задълженията си: "Треньор съм на Септември. Бях три дена в Босна и Херцеговина, за да си продължа професионалния лиценз и днес се завръщам в София. Ще разговарям с президента на клуба, но не виждам причина да не продължа работата си в Септември", категоричен бе той.

Босът на Септември София - Румен Чандъров, пък отрече 46-годишният Матич да е подавал оставка: "Не. Аз поне не съм информиран. По програма Септември има във вторник едно занимание на базата в Драгалевци", каза Чандъров пред изданието.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Велислав Вуцов проговори за новото си предизвикателство: Получих предложение от човек, на когото не мога да откажа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички