Славия загуби новите си за двубоя с Черно море днес


Славия загуби новите си за двубоя с Черно море днес

599 0

Славия не успя да картотекира трима от новите си футболисти за битката с Черно море.

Двубоят днес е от изключителна важност за участие в Европа, тъй като „белите" са четвърти с 30 точки, на 6 пред „моряците". Жълтите карти на Никита Сергеев, Донел Моканза и Абуд Омар все още са в бившите им клубове и те няма да могат да запишат официален дебют днес.

Все пак уредени бяха Борислав Балджийски, завърнал се в „Овча купел" след престой в Монтана, както и Сердер Сердеров. Именно той е звездата в селекцията на „белите", тъй като е играл в Шампионската лига с тима на ЦСКА Москва.

Заради проблемите с новите попълнения, Александър Тарханов ще запълни групата с юноши.

„Знаем, че ни очаква труден мач. Надявам се да започнем с победа преследването на нашите цели", коментира руснакът пред „Меридиан Мач".

Черно море тръгна за София с възстановените от травми Педро Еуженио и Мамуту Кулиоали. Аут са контузените Бакари, Траян Траянов и Стефан Станчев, както и наказаният Симеон Райков.

По треньорско решение в клубния автобус не се качиха юношите Мартин Костадинов и Илиян Неделчев. Учудващо от групата отпадна и силно налаганият в контролите сърбин Иван Маркович.

Новото попълнение на тима Борислав Стойчев, който вече официално е футболист на Черно море, също отпадна, защото не е пристигнала жълтата му карта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички