Славия пречупи Монтана с гол от съблекалнята


Славия пречупи Монтана с гол от съблекалнята

1129 0

Славия победи Монтана с убедителното 3:0 в мач от 27-ия кръг на "А" група. "Белите събраха 39 точки в актива си на третата позиция, отстоявайки само на точка от "Левски", който мери сили с Берое тази вечер.

Монтана пък вече в 15 мача няма победа в първенството и е на последната позиция със 17 точки.

Славия успя да поведе с гол почти от съблекалнята - в 23-ата секунда на двубоя руснакът Сердер сердеров огорчи домакините. Емил Стоев проби отдясно и центрира, а оставеният непокрит Сердеров овладя и се разписа за 1:0.

Славия можеше да откаже съперника си още в началните минути, но Димитър Пиргов и Ивайло Димитров пропиляха разкрилите се пред тях ситуации.

Гостите от София успяха да удвоят преднината си в 32-ата минута, след като точен бе 18-годишният Георги Йомов. Асистентът за първия гол Стоев пусна към младока, който премина през двама съперници и преодоля вратаря на Монтана.

В края на частта Монтана получи добра възможност пред съперниковата врата, но удар на Атанас Илиев мина високо над вратата.

Последният в класирането започна по-обещаващо след почивката, но в 66-ата минута съперникът реши двубоя с трети гол. "Белите" получиха правото да изпълнят пряк свободен удар от добра позиция, след като Иван Михов спря атакуващия цветомир Панов с нарушение. Ударът бе изпълнен от влезлия като резерва Дуде Ндонгала, който превърна статичното положение в попадение за 3:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички