Пирин и Монтана затвориха кръга с нулево реми


Пирин и Монтана затвориха кръга с нулево реми

805 0

Пирин и Монтана изиграха доста постен мач в дербито на дъното на А група и логично не стигнаха до попадения. Така статуквото там се запази, а все пак домакините могат да съжаляват малко повече, защото имаха по-чистите положения. 

Вратарят Христо Иванов обаче спаси малкото ситуации пред себе си и в крайна сметка запази в пълна степен интригата около осмото място, за което и двата тима се борят. То осигурява директното оцеляване, а деветото е за бараж срещу втория в Б група.

"Може да се каже, че Пирин спечели 1 точка, както и Монтана спечели 1 точка. Българският футбол печели 3 точки, беше здрав мач, тактически се надлъгвахме с колегата Велев. Ние имахме по-чисти голови положения, но не успяхме да реализираме", коментира наставникът на Пирин Наджи Шенсой.

"За мен стана много нервен мач с изключително много единоборства и накъсване. На този хубав терен трябваше да играем повече футбол. Но след като сме изпадащи отбори, така явно ще играем до края", сподели треньорът на Монтана Емил Велев.

Двата отбора са с по 17 точки на дъното в класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички