Скромен Ники Михайлов ни готви за загуба от Италия


Скромен Ники Михайлов ни готви за загуба от Италия
Снимка: БГНЕС

1662 0

"Играем с един огромен отбор, нямаме какво да губим. Надявам се да се противопоставим, и само Господ знае как ще завършим," заяви скромно Николай Михайлов преди двубоя с Италия в събота, пред TV7.

"Шансът е малък. Когато не можеш да биеш Малта вкъщи... Не трябва да се изхвърляме. Трябва да сме реалисти. Виждате отбори като Сърбия, Турция, с какви футболисти, и те не могат да бият. И нас ни боли, и всички българи ги боли. Ние трябва да продължаваме да се борим," сподели Михайлов.

Скромността на Михайлов бе гарнирана и след въпрос дали ще бъде титуляр. Той заяви, че това е изцяло решение на Ивайло Петев

Отношенията с Валери Божинов, с който ще делят една стая по време на лагера, били нормални, а всеки "може да си пише каквото си иска".

"В последните два мача липсваше настроение и колектив. Има неща от кухнята, които не бяха както трябва. Футболът е много сложна игра, трудно е да изградиш отбор, който наистина да е добър. Ние трябва да работим още много, много, за да достигнем там, където трябва да сме", добави той

"Нуждаем се от хъс, сърце, и да сме без никакъв страх. Който изпитва страх, по-добре да не излиза въобще", допълни Михайлов.

"Първо е най-важно да съм жив и здрав. След това искам да изиграя възможно най-много мачове. И от лятото съм направил стъпки, през май месец отпада законът за чужденците в Турция, и оттам ще видим," завърши за своето бъдеще Ники Михайлов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички