Скандални разкрития за побойника от Витоша Бистрица, нокаутирал двама (ВИДЕО)


Скандални разкрития за побойника от Витоша Бистрица, нокаутирал двама (ВИДЕО)
Снимка: LAP.bg

19660 0

В петък на турнира "Витоша къп" се случи поредното безумие в българския футбол, като човек от скамейката на Витоша (Бистрица) - отборът, популярен с това, че Бойко Борисов редовно играе футбол с него, нахлу на терена и преби двама играчи на противниковия отбор. И Sportlive.bg се сдоби с неприятни подробности около инцидента и опита на Витоша да "прикрие" човека, отговорен за грозните сцени. 

Наш източник разкри, че мъж в черни дрехи е нахлул на терена и първо е нокаутирал играч на противниковия отбор (Звезда Семчиново), а след това е счупил носа на втори играч. Съдията не се намесил изобщо навреме, но все пак е прекратил мача. Вследствие на това, Витоша беше изхвърлен от турнира, но с това действие приключва само част от историята. 

Тимът от Бистрица крие самоличността на човека, който преби двама от играчите на Звезда. От засегнатия клуб са пуснали веднага оплакване, но липсата на имената спъва процедурата към момента, а отборът на Витоша не съдейства, информира наш източник. 

Според нашата информация, човекът е нахлул на терена от скамейката на Витоша. Както е известно, на нея могат да стоят само играчи, членове на треньорския щаб и медицинския екип, което означава, че и биячът от Бистрица е част от щаба. 

Шокиращото е, че веднага след случая биячът се е прибрал в съблекалнята и веднага се е преоблякъл в друг екип, за да не бъде разпознат и да напусне стадиона час по-скоро. 

Нашият източник допълва, че има някаква възможност човекът да не е част от екипа на Витоша, но в такъв случай той неправомерно е прекарал над 80 минути на скамейката на тима от Бистрица, без да му бъде наредено да се махне. Скандалните кадри от побоя вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички