Синът на Любо Пенев показа част от характера му и коментира треньорската му стратегия


Синът на Любо Пенев показа част от характера му и коментира треньорската му стратегия
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

10537 0

Хебър записа важна победа с 1:0 срещу Арда, а в герой за тима се превърна 19-годишният нападател Николас Пенев. Синът на наставника на тима Любослав Пенев очаквано бе избран за най-добър в сблъсъка срещу съперника от Кърджали.

В интервюто след срещата той показа част от прословутия характер на своя баща, като обяви, че Хебър се бори за успех във всеки мач без значение от опонента. Той отличи тактика на Любослав Пенев да прави тактически промени в срещите и ролите на футболисти, а за финал призна, че повечето минути и голове допринасят за самочувствието му.

Николас Пенев показа самочувствие

Николас Пенев герой за Хебър

"Изключително важни три точки за нашия отбор. Играхме срещу добър отбор. Разликата бе, че бяхме по-настоятелни и по-агресивни в единоборствата. Искахме до последно да спечелим и това даде резултат.

Нашият треньор има навика да прави промени. Работата на играчите е да изпълняваме по най-добрия начин това, което той иска от нас. Смятам, че се получи. Излизаме всеки един мач за победа, независимо срещу кой играем. Да покажем най-доброто от нас. Колкото по-напред, толкова по-добре. Да, трупат ми се минути и голове, това е важно за млад играч като мен. Целият отбор се калява с тези битки, няма лесни мачове за нас. Това е" - сподели той пред "Диема спорт".

Вижте повече за това как Хебър измъкна важни три точки, а Любо Пенев записа първа победа от близо месец (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички