Хебър измъкна важни 3 точки от Арда, Любо Пенев с първа победа от близо месец (ВИДЕО)


Хебър измъкна важни 3 точки от Арда, Любо Пенев с първа победа от близо месец (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1619 0

Хебър победи Арда с 1:0 на стадион "Георги Бенковски" в мач от 25-ия кръг в Първа лига. Николас Пенев вкара в 48', което е неговия 4-ти гол от началото на сезона.

Това са много важни точки за отбора на Любослав Пенев, който в долната част на таблицата. След този успех има 27 точки в актива си, като се изкачи до 12-то място във временното класиране, докато Арда остава на 7-мо място с 35 пункта.

Началните минути не предложиха много вълнуващи моменти, като първият такъв бе в 17'. Тогава Борислав Цонев впечатли с дрибъл, преодоля Петър Дебърлиев, но нацели дясната греда. В 35' Николай Киров направи принудителна смяна като Густаво Каскародо излезе и на негово място влезе Милен Стоев.

Две минути след това Цонев и Станислав Иванов си взаимодействаха добре, но последният не успя да засече във вратата. В 43' Атанас Кабов стреля опасно, но топката прелетя над напречната греда.

Хебър стартира ударно втората част, като поведе в 48'. Архан Исуф напредна отдясно, като центрира към Николас Пенев. Той овладя и прати топката в долния ляв ъгъл на вратата за 1:0.

В 55' Хебър прати за втори път топката във вратата на Арда.  Стефан Цонков стреля с глава, но Анатолий Господинов отрази. Последва добавка от страна на Георги Вълчев, който бе точен, но не зачетено заради засада.  По-добрата игра на домакините продължи, като и в 73' Господинов се намеси след изстрел на Ангел Бастунов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички