"Силно се надявам": Венци Стефанов посочи кои 2 отбора би искал да станат шампион на България


"Силно се надявам": Венци Стефанов посочи кои 2 отбора би искал да станат шампион на България
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8344 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю, в което засегна различни теми. На първо място той коментира неуспешния период на Хосе Мария Бакеро начело на "белите". Освен това сподели и за кои тимове се надява да завършат като шампион в българската Първа лига.

"Бакеро е голямо име във футбола, но е с различен манталитет. При нас емоциите са различни, а при него методиката и начинът на работа са други. Той считаше, че с този път, по който вървим, ще успеем. Не обвинявам Бакеро, напротив, разделихме се като приятели, но трябва да върнем старото лице на Славия.

Съжалявам, голяма моя грешка. С моите колеги видяхме, че не става и трябваше да направим промяна. Сигурен съм, че Иван Колев сега ще успее да върне Славия на познатото ниво. Сигурен съм, че това ще стане" - започна Стефанов в "Арена спорт".

Впоследствие Венцеслав Стефанов коментира и борбата за титлата. Той изрази силни надежди Локомотив Пловдив и Черно море да удържат на устрема и да се преборят за титлата. Стефанов не вярва особено във възможностите на ЦСКА и Левски, като индиректно посочи Лудогорец като фаворит.

"Силно се надявам, че Локомотив (Пловдив) и Черно море ще удържат на този устрем в първенството и да се преборят за титлата. За шансовете на Левски и ЦСКА – а дано, ама надали. Не виждам причина Лудогорец да не стане отново шампион" - завърши Стефанов.

Съвсем наскоро Венци Стефанов коментира Златомир Загорчич по култов начин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички