Ще се кандидатира ли Борислав Михайлов отново за шеф на БФС?


Ще се кандидатира ли Борислав Михайлов отново за шеф на БФС?
Снимка: БГНЕС

1388 0

Бившият шеф на БФС Борислав Михайлов няма да се кандидатира отново за президент на съюза, сочи информация на Sportal.bg.

Както вече ви съобщихме, вчера се появи информация, че той отново може да се кандидатира за поста, който заемаше в продължение на цели 14 години - между 2005 и 2019 г.

Той няма никакво намерение да се завръща начело на БФС, посочва сайтът, като изтъква футболните постижения на бившия вратар. Плановете на Михайлов с днешна дата са свързани с международни проекти, но ситуацията с коронавируса забавя процеса, гласи още информацията.

Михайлов подаде оставка като шеф на централата на 18 октомври м.г. Това стана след загубата от Англия с 0:6 в европейските квалификации и подканяне да го направи от страна на премиера Бойко Борисов.

Към момента временно изпълняващ длъжността президент е вицепрезидентът Михаил Касабов, а бившият капитан на националния отбор се води президент в оставка. Засега са обявени две кандидатури за поста: на бившия бос на Нефтохимик Христо Порточанов и на финансовия благодетел на Марица (Пловдив) Христо Христов.

От SportLive.bg се опитахме да се свържем с Михайлов по телефона за потвърждение на информацията, както и чрез съобщение до него, но отговор все още няма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички