Христо Янев отсече: Отново ще разчитам на млади футболисти, искам да видя желание и себераздаване


Христо Янев отсече: Отново ще разчитам на млади футболисти, искам да видя желание и себераздаване
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1574 0

Наскоро приелият треньорската роля в Пирин Благоевград - Христо Янев, говори преди предстоящия двубой на отбора в Първа лига. Младият наставник разкри, че е доволен от видяното в тренировъчния процес през седмицата от своите възпитаници и сподели за част от трудностите пред "орлетата".

Благоевградчани гостуват в мач от 17-ия кръг на Първа лига на ФК ЦСКА 1948 на съоръжението в Бистрица, което приема домакинските двубои на отбора. Срещата ще бъде изиграна в събота (05.11) от 15:00 ч.

"Доволен съм от начина, по който отборът тренира през седмицата. Имаме множество кадрови проблеми. Знаете за травмите на Петър Занев, Янко Георгиев и Преслав Йорданов, които бяха принудително заменени в последния ни мач. Красимир Станоев също липсва, той продължава да лекува травма. Под въпрос остава участието на Вячеслав Велев. Но това е положението и ние трябва да се съобразим с него и да намерим най-добрия вариант", заяви Янев. Специалистът не скри, че отново, до някаква степен, ще разчита на младите и перспективни кадри в състава си и разкри какво иска да види от тях.

"В групата, както и в предишния мач, отново ще има млади футболисти. Разбира се, че те имат своето място в отбора, но трябва да го заслужат, борейки се и трудейки се ежедневно. Бих искал да видя от моя отбор същото желание за игра и изява, като в мача срещу Локомотив. Желанието и себераздаването винаги са в основата на едно добро представяне", допълни още той, оценявайки противника.

"Разбира се, че ФК ЦСКА 1948 е много качествен отбор, с качествени футболисти и треньор. Това показва тяхното представяне и място в класирането. Смятам, че винаги имаме своите шансове за добър резултат, няма начин да мисля по друг начин. Ако винаги се случваше това, което всички очакват, футболът нямаше да е толкова интересна и непредвидима игра“, завърши Христо Янев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички