"Ще привлечем нови играчи": Златомир Загорчич обяви плана и амбициите на Славия


"Ще привлечем нови играчи": Златомир Загорчич обяви плана и амбициите на Славия
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1401 0

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, постави високи цели пред себе си и своите възпитаници за пролетния дял от шампионата. Специалистът сподели част от плановете за предстоящата зимна подготовка на "белите".

Какви са те?

Освен това, Заги говори и за трансферите на стадион "Александър Шаламанов". Той обаче заяви, че нови попълнения няма да бъдат привличани на всяка цена, а само ако притежават необходимите качества.

Още: Светослав Вуцов ще играе във Втора Бундеслига, събира се с друг българин в Гройтер Фюрт

Специалистът добави, че настроението в редиците на столичани е много положително. Като цел си постави възможно най-много победи и окомплектоване на съства си.

Какво каза Загорчич?

"Трябва да се подготвим много добре, да стартираме в първенство много по-силно и да имаме много по-добри резултати“, заяви Заги, подчертавайки значението на предстоящите контроли.

Наставникът обясни, че на 15-и януари Славия ще изиграе контрола на изкуственото си игрище срещу Балкан Ботевград. Тя ще бъде последвана от серия от нови шест приятелски мача в Турция.

Още: Два клуба от България искат Доминик Янков от Лудогорец?

Сърбинът акцентира върху важността от привличането на нови футболисти, които да бъдат по-силни от настоящите. "Сигурно ще привлечем нови играчи, но не на всяка цена. Новите трябва да са по-силни от тези, които са тук“, сподели Загорчич.

Той също така изрази увереност във възможностите на настоящия състав на отбора: "Момчетата показаха, че могат. В мачове, в които никой не е очаквал да спечелим точки, ние спечелихме. Имам доверие във футболистите, не се притеснявам от нищо", добави той и обясни за добрите си взаимоотношения с играчите.

"Работя с тези футболисти, имам доверие в тях и те в мен. Истината е, че си имаме доверие в съблекалнята и вероятно от това отношение идва възходът", каза още Златомир Загорчич.

Светослав Вуцов остава в Славия, засега

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички