Венци Стефанов се оплака от ощетяване в Славия: Идва ти да скочиш от Телевизионната кула


Венци Стефанов се оплака от ощетяване в Славия: Идва ти да скочиш от Телевизионната кула
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

896 0

Президентът на Славия Венци Стефанов също бе част от официалната пресконференция при старта на подготовката на на столичния той. Той сподели, че Златомир Загорчич го чака много работа, но е много доволен, че работят само с български играчи.

Славия - ощетяване в последните мачове

Според Стефанов след завръщането на наставника е имало много ощетяване. "Ако държавата погледне към всички клубове и погледне към Славия, добре. Ако не, разчитаме на себе си, борим се сами. Не се оплакваме, стягаме редиците. Ако всичко е ок, феърплей в първенството и ако се решава с това, което може на терена, ние сме си говорили, колко точки Славия е минус от чужди прегрешения.

Венци Стефанов очаква много работа в Славия

Да, нямаше да сме в тройката, защото аз сбърках, направих грешката, която си поправихме. След идването на Загорчич имаше толкова ощетяване, че ти идва да скочиш от Телевизионната кула. Случва се. Каквото за всички, това и за нас", заяви Стефанов.

"От това как ще си свършим работата, зависи как ще се представим през пролетта. Ние сме клуб, който не променя традициите си, работим заедно, стараем се да създаваме наши кадри, наши футболисти. Предимно с български футболисти. Радвам се, че старши треньорът не държи да взема чужденци със съмнителни качества. Работи с нашите млади играчи и това рано или късно, ще даде резултат. Да е жив и здрав, дупе да му е яко и да стяга редиците, защото го чака много работа“, каза Стефанов.

Той призна, че е искал връщането на Радослав Кирилов в Славия, но все още няма нищо договорено, както и че в клуба няма получени оферти за Светослав Вуцов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички